Tähän "harjoituskakkuun" tuo
 aikaiseemin maalaamani Baby Pooh päätyi.

Kakku tuli syötyä viikonloppuna samalla,
 kun kahviteltiin omia synttäreitäni.


Herkulliset täyteohjeet ovat peräisin Kinuskikissalta,
 käytin ainoastaan mustikoiden sijasta mansikoita.
(koristelu samaan tyyliin kun tuo aikaisempi ystävänpäiväkakku)

1361051.jpg


Tuota kakkukuvaa rajatessani kerkesin tuo pieni neiti
hieman osallistumaan koristeluun ja pikkukädet ehtivät
lähmäistä rajauspursotukset miten sattuu. No ei auttanut,
kun yrittää jotenkin pelastaa tuota pintaa ja levittää kermat tuon
kuvan taustan päälle. Hieman suttuinen tuli, mutta menköön.

1361053.jpg

BABY POOH-KAKKU

pohjana 4 munan sokerikakkupohja
(halk. n. 18cm)

Täytteenä:

Vaahto:

1 tlk (
2,5 dl) Flora Vispiä (20 %)
3 munaa

3/4 dl sokeria

Mansikkaamousse:
vajaa 1/2 vaahdosta
1/2 tlk (125 g) rahkaa
2 dl mansikoita
3 liivatetta

Valkosuklaa-limemousse:
reilu 1/2 vaahdosta
100 g valkosuklaata
1 limen mehu
  3 liivatetta

Ohje:
Vaahdota kerma.
Vatkaa myös munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kerma varoen munavaahdon joukkoon.
Laita liivatteet (6 kpl) likoamaan kylmään veteen.

Valmista ensin mansikkamousse.
Laita kulhoon rahka.
Kaada päälle vaahtoa sen verran,
että valkosuklaamoussea varten jää suunnilleen yhtä iso määrä.
Lämmitä pari ruokalusikallista vettä ja liuota joukkoon liivatteet.
Kaada rahkavaahdon joukkoon liivatemehu ja mansikat.
Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan.
Nosta päälle toinen pohjalevy ja kostuta vesi-limemehulla.

Sulata valkosuklaa.
Anna jäähtyä hetki ja sekoita lopun vaahdon joukkoon.
Lämmitä pari ruokalusikallista vettä kiehuvaksi ja
liuota siihen liivatteet. Sekoita liivatevesi vaahtoon.
Kaada valkosuklaamousse vuokaan ja
nosta päälle viimeinen pohjalevy.
Kostuta ja laita jääkaappiin hyytymään.

Koristele kakku haluamallasi tavalla.

Tässä kakussa pursotukse Flora vispiä (osa värjätty lilaksi),
kerman joukkoon lisäsin myös rahkaa.
Päällä marsipaani-nalle, suklaarullia ja vaahtokarkkeja.