happy_baker.gif

HUI, VÄHÄN KYLLÄ JÄNNITTÄÄ !!

Päätin vihdoin ja viimein "julkaista" blogin
kaikenkansan nähtäville.
(Sitä en tiedä, onko blogi vielä itseasiassa julkaisukelpoinen,
mutta antakaa palautetta mikäli joku tökkii tai on virheellinen tms.)

Leipomistani on viimesen reilu 2kk ajan rajoittanut silmässäni
ollut verkkokalvon repeämä, jonka takia olen ollut pitkään sairaslomalla.
Näkötarkkuus tuossa silmässä on edelleen todella huono!
Silmästä huolimatta veri vetää kovasti tuonne keittiön puolelle,
enhän minä sieltä yksinkertaisesti malta pois pysyä.

Historiaa sen verran, että
koko homma starttasi siitä kun ystäväni
kertoi minulle muutaman vuodatuksen kakkublogilinkin.
Niitä sitten aloin seurailemaan päivittäin ja hetken päästä selaimeni suosikkikansio olikin sitten täynnä mitä ihanimpia leivontablogeja.

Heinäkuussa 2007 aloitin ystävien kannustamana,
ihan harrastusmielessä pitämään tätä omaa "leivontablogiani".
Inspiksen siihen sain tosiaan teidän kaikkien muiden ihanista blogeista.
Toinen toistaan uskomattomampia luomuksia niistä löytyy, wau!

Ajatus blogin julkaisemisesta oli hautunut päässäni jo
pidemmän aikaa, mutta se rohkeus vaan puuttui.

Nyt kuitenkin oli aika ottaa tuo "askel" ja
katsoa mitä tuleman pitää. Toivottavasti vastaanotto
uudelle tuolokkaalle on lämmin ja mukava.

Ohjeita pyrin lisäämään pikinmiten, niitä sieltä vielä
jonkunverran puuttuu. Toisaalta tykkään paljon kokeilla
täältä löytämiäni ohjeita ja juttuja,
joten jokaisesta en sitte erikseen ole ohjetta edes laittanut
vaan suoran linkin mistä sen löysin.

Lisäksi olen tämän Vuodatus-systeemin kanssa vielä
"harjotusasteella", joten en tiedä ihan kaikkia jippoja ja kikkoja
miten kannattaa postaukset yms tehdä ja rakentaa järkevästi.
Luulempa, että ajankanssa sekin asia ratkeaa.
Eli siis koittakaa jaksaa vaikka minä täällä sähellänkin, hih.

Siispä ei sitte muuta kun,
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VIERAILEMAAN BLOGISSANI!
baker.gif