Monessa blogissa olen törmännyt tähän samaiseen ohjeeseen,
joten olihan tätä itsekkin sitten ihan pakko kokeilla.

Vähän jäi kyllä harmittamaan ettei sittarista löytyny
tuoreita mansikoita koristeeksi. No jokatapauksessa
tämä oli kyllä HYVÄÄÄÄÄ !!!

1498699.jpg
Jäädytetty Caipirinha-juustokakku

Pohja:
n.10kpl digestivejä murustettuna
50 g voita tai margariinia sulatettuna

Täyte:
5 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä
200 g  tuorejuuston
1 pss Santa Marian Caipirinha Drink Mix -seosta
vajaa 3 dl tomusokeria
1-2 rkl vaniljasokeria
1/2 dl kylmää vettä


Ohje:
Murusta keksit esimerkiksi pienessä pussissa l
ihanuijalla hakaten tai monitoimikoneen leikkurinterällä.

Sulata rasva, sekoita nämä keskenään ja taputtele
leivinpaperirinkulalla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle,
jonka halkaisija on noin 22-24 cm.


Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto
sekä Caipirinha-drinkkijuomaseos.
Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

Kuumenna vesi mikrossa tai kasarissa kiehuvaksi,

liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet, anna jäähtyä hetki.
Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte vuokaan pohjan päälle, anna jäätyä pakkasessan.4tuntia.

Ota n.30min ennen tarjoilua kakku sulamaan ja
 koristele mieleisesi hedelmillä.

Hedelmien päälle voit halutessasi tehdä hyytelösokerista kiilteen.

1498704.jpg