Sain laivatuliaisina Kindersuklaapatukoita, joita
 päätin hyötykäyttää kaapista lojumasta näihin muffareihin.

Perusohje sama kun edellisissäkin, pari pientä muutosta ainoastaan.


1444812.jpg
KINDERSUKLAA MUFFARIT
12  kpl isoja muffareita

Ainekset:

150 g margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 rkl kaakaojauhetta
1 1/2 dl flora vanillaa
2 kindersuklaa patukkaa rouheena
2 Kinderpatukaa "sydämiksi"

Ohje:
Rouhi suklaa paloiksi.
Vaahdota margariini ja sokeri.
Lisää munat yksitellen.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan vanillan kanssa.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan,
aseta päälle suklaa-pala ja peitä taikinalla.
Paista 225 asteessa 13-15 min. Anna jäähtyä.

Koristele haluamallasi tavalla.
(tässä päällä tummaa suklaata ja saksanpähkinää)